• Exterior of the Ottawa Post Office
  • Before Photo of the Ottawa Post Office Lobby
  • After Photo of the Ottawa Post Office Lobby
  • Before Photo of the Ottawa Post Office Entry
  • After Photo of the Ottawa Post Office Entry

Ottawa Post Office

This rehabilitation project turned the long-vacant post office into a private event space and extended the viability of a historic resource while maintaining its character-defining features. The stately limestone exterior was in relatively good condition, but the interior had been largely gutted and was in poor condition. Much of the historic configuration that divided the lobby and the rear postal work rooms had been removed, leaving a large open volume. The choice of new use as an event space utilized the existing condition and incorporated some of the remaining features. In addition to major roof repairs, the project focused on rehabbing the interior space and finishes to create a formal room for weddings and other special events.

Location

Ottawa, KS

Completed

2018